VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Bedrijfsuitje Sneek

Vergeet even alle drukte op uw werk. Deadlines, onbeantwoorde e-mails en een volle agenda zijn termen die voor even niet bestaan. Tijd voor een personeelsuitje! Bent u daarvoor nog op zoek naar de perfecte locatie in de buurt van Sneek? Dan heten wij u van harte welkom in ons restaurant en partycentrum in De Westereen (Fries voor Zwaagwesteinde). En het is nog niet eens een uurtje rijden met de auto. Maar hoe wij uw bedrijfsuitje pas echt uniek maken is natuurlijk veel belangrijker.

Bedrijfsuitje in of nabij Sneek

Met ons kunt u 2 kanten op. Of u komt gezellig bij ons of we komen gezellig bij u met onze catering als u liever in Sneek uw bedrijfsuitje viert.

Catering
Houdt u uw uitje met uw team in Sneek? Kies dan voor de overheerlijke hapjes, drankjes en een fijne bediening van Old Dutch. Of het nu gaat om een barbecue, een uitgebreid buffet of een biertap. Het kan allemaal. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden of bekijk onze cateringdienst hier.

Uw bedrijfsfeestje bij Old Dutch
Lijkt het u gezelliger om gewoon bij ons in de Westereen te komen? Dan staan onze deuren natuurlijk wagenwijd voor uw open. Maak een keuze uit onze vele thema’s en ga er met uw team helemaal op in. Ga bijvoorbeeld het avontuur aan in ‘de bajes‘ en ontsnap op spectaculaire wijze. Of trek je meest foute outfit aan en zing mee met de meest verschrikkelijke en smakeloze meezingers! Bekijk hier de activiteiten van themafeest Faute Veesje

Wellicht wilt u samen met uw collega’s ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het kantoor. Kies dan voor het spelshow Alles Mag Vandaag !

Dobbelstenen Bedrijfsuitje Sneek Ober Bedrijfsuitje Sneek Gevangenis Bingo Bedrijfsuitje Sneek Boogschieten Bedrijfsuitje Sneek

Ook een feestje bouwen bij Old Dutch?

Naast al het bovenstaande moois betekent een feestje bouwen bij Old Dutch ook:

Meer weten of boeken?

Meer weten of heeft u een keuze kunnen maken uit onze diensten? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Aanbevolen