VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Bruiloft Friesland

De mooiste dag is in aantocht: uw bruiloft! U wilt daarbij natuurlijk ook ‘ja’ zeggen tegen een prachtige locatie ergens in het mooie Friesland. En daarbij helpen wij u graag. U vindt ons restaurant & partycentrum Old Dutch in Zwaagwesteinde, in de Friese Wouden. Naast onze bijzondere locatie verzorgen wij eventueel ook uw complete bruiloft in Friesland. En heeft u al een locatie in gedachten waarbij u elkaar de eeuwige trouw belooft? Dan regelen wij graag uw catering. Kortom, alles voor die bijzondere dag in uw leven!

Uw bruiloft in Friesland tot in de puntjes compleet

U las het al hierboven. We hebben een unieke en sfeervolle plek voor uw bruiloft ter beschikking. Daarbij kunt u bijvoorbeeld al kiezen uit 5 verschillende feestzalen met elk een eigen sfeer. Van chique tot intiem. Maar we maken graag uw trouwdag samen met u tot in de puntjes compleet. Daarbij bieden wij u vele mooie extra’s:

Bekijk al onze bruiloft arrangementen

rode loper bruiloft friesland Ringen bruiloft Friesland Rolls Royce voor Bruiloft Friesland

Wij regelen ook de catering voor uw bruiloft in Friesland!

Heeft u al een plek in Friesland in gedachten om uw trouwdag te vieren? Dan verzorgen wij graag de catering inclusief bediening.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

Door de jaren heen hebben we getuige mogen zijn van prachtige huwelijken die gesloten werden. Echtparen die wij hebben geholpen om die dag helemaal onvergetelijk te maken. Wij blikken tevreden terug maar ook de bruidsparen zelf zijn te spreken! Gemiddeld geven zij ons maar liefst een dikke 9! Lees al hun ervaringen hier. Kunnen wij u ook van dienst zijn? Neem gerust eens contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd om onze locatie eens te komen bekijken.

Aanbevolen