VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Catering Bergum

Iets te vieren in Bergum? Dan kan een lekker hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. Wij vervullen graag de rol van cateraar voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend cateringbuffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in of nabij het altijd mooie Burgum.

Bij Restaurant Old Dutch (gevestigd in Zwaagwesteinde) hebben we 40 jaar horeca ervaring. Daarvan verzorgen we al 30 jaar de catering voor vele particuliere en zakelijke events. In Friesland, maar ver daarbuiten. Eigenlijk komen we overal. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Lees hier hun ervaringen.

catering in Bergum met BBQ

Catering van A tot Z bij u in Bergum

Elk feestje of event is uniek. En dus zijn ook cateringmogelijkheden uniek. Van Italiaans buffet tot stamppot tot biertap tot barbecue. Of een combinatie. Het kan allemaal en we regelen het voor u van begin tot eind. Een greep uit de buffetten:

Naast het buffet leveren we ook de borden, bestek en servetten. En natuurlijk kunt u ook drankjes voor bij de hapjes bij ons bestellen. We bezorgen de catering gratis bij u op locatie en doen ook met alle liefde voor u de afwas. Dat scheelt u weer. Bekijk alle buffetten.

Cateringfeest door Old Dutch

Naast de het bezorgen van de lekkerste hapjes, maaltijden en drankjes, kunnen we u ook een (kant en klaar) cateringfeest aanbieden. Dat houdt in: u bent nog steeds de organisator, maar wij zijn er voor de ondersteunende zaken. Naast hapjes, drankjes en bediening, kunnen we zo ook de muziek verzorgen, tafels en stoelen. Desgewenst hebben we zelfs een feesttent die u kunt lenen.

Meer weten over ons en onze mogelijkheden?

U ziet, er is gewoon veel mogelijk bij Restaurant Old Dutch. Neem gerust eens contact met ons op om die wensen samen te bespreken.

Aanbevolen