VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Buitenpost

Een goed feestje of evenement in Buitenpost kan natuurlijk niet zonder versnaperingen. En dus bent u op zoek naar een cateraar. Wij vervullen graag die rol voor u. We verzorgen de hapjes, maaltijden en drankjes naar uw keuze op elke gewenste locatie in of nabij Buitenpost. Dat kan gezellig bij u thuis zijn in de tuin, maar ook een zakelijk event.

Bij Restaurant Old Dutch (De Westereen) profiteert u van onze 30 jaar catering ervaring. In deze afgelopen tientallen jaren hebben we vele verschillende hapjes en drankjes voor vele soorten en maten gelegenheden mogen verzorgen. In Buitenpost, elders in Friesland en de rest van Nederland. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees de klantbeoordelingen.

catering buitenpost met BBQ

Volledig verzorgde catering van A tot Z bij u in Buitenpost

Van Italiaans buffet tot stamppot en van biertap tot barbecue. Het kan allemaal. Een greep uit de cateringbuffetten:

Bekijk alle cateringbuffetten.

Uiteraard kunt u tegelijk ook drankjes bij ons bestellen, bijvoorbeeld in de vorm van biertap en bediening. Wij zorgen bij de hapjes / maaltijden ook voor de borden, het bestek en de servetten. Ook de bezorging binnen 25 km vanaf ons restaurant is bij de prijs inbegrepen. En aangezien Buitenpost (ruim) binnen die 25 km valt – leveren we gratis en doen we ook met liefde de afwas.

Verzorging van kant en klaar feest (met hapjes)

Naast de het bezorgen van de lekkerste hapjes, maaltijden en drankjes, kunnen we u ook een (kant en klaar) feest aanbieden. Dat kan zelfs een bruiloft zijn. Ook dan zijn wij er voor de smaakvolle invulling, maar ook kunnen we de muziek verzorgen, tafels en stoelen leveren, en een feesttent opzetten!

Meer weten over de catering in Buitenpost?

U ziet, u heeft heel veel mogelijkheden bij Old Dutch. Bel of mail ons gerust eens met ons op om die wensen samen te bespreken. Of misschien heeft u een vraag over hoeveel eten u nodig zult hebben. We helpen u graag verder.

Aanbevolen