VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Dokkum

Binnenkort iets te vieren in Dokkum en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. We leveren de hapjes en drankjes naar uw keuze op elke gewenste locatie in Dokkum. Dat kan voor een tuinfeest zijn bij u thuis, maar ook voor een zakelijk event. We bezorgen gratis in Dokkum en doen ook gratis de afwas voor u!

Bij Restaurant Old Dutch (De Westereen) hebben we 30 jaar catering ervaring. In de afgelopen decennia hebben we de hapjes en drankjes voor vele soorten en maten gelegenheden mogen verzorgen. Kriskras door heel Friesland, maar ook daar buiten. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees de klantbeoordelingen.

Catering Dokkum met heerlijke stamppot

Smaakvolle catering van A tot Z bij u in Dokkum

Smaken verschillen. Daarom hebben we ook een zeer uitgebreide keuken. Een greep uit ons cateringsmogelijkheden:

 
En omdat een drankje ook niet mag ontbreken, kunt u ook dit bij ons regelen. Ook in de vorm van een biertap. Wij zorgen bij de catering ook voor de borden, het bestek en de servetten. Eigenlijk regelen zoveel u wilt, van A tot eventueel Z. Ook de bediening. Zo kunt u de aandacht volledig leggen op uw feest en op uw gasten.

Bekijk alle buffetten.

Verzorging van kant en klaar cateringfeest

Naast alleen catering, kunnen we u ook een (kant en klaar) cateringfeest aanbieden. U bent nog steeds de organisator, maar u kunt ons inschakelen voor het regelen van bijvoorbeeld tafels, stoelen en de muziek. Naast, uiteraard, het eten en drinken zelf. Dat doen we zelfs voor een bruiloft!

Meer weten over ons en onze mogelijkheden?

U ziet, er is gewoon veel mogelijk bij Restaurant Old Dutch. Neem gerust eens contact met ons op om die wensen samen te bespreken.

Aanbevolen