VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Drachten

Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.

Bij Restaurant Old Dutch (De Westereen) hebben we 30 jaar catering ervaring. In deze afgelopen 30 jaren hebben we vele verschillende hapjes en drankjes voor vele soorten en maten gelegenheden mogen verzorgen. In Drachten maar ook in de rest van Friesland en ver daarbuiten. We komen overal en doen zo ook weer nieuwe ideeën op, waar we u mee helpen. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees de klantbeoordelingen.

Catering Drachten met patat / friet

Uitgebreide cateringmogelijkheden Drachten

We hebben dus een zeer uitgebreide keuken. Van een oer-Hollandse stamppot tot een Italiaans buffet. Een greep uit ons cateringmogelijkheden:

Uiteraard hoort er ook een drankje bij en uiteraard kunt u ook dat bij ons bestellen. Ook in de vorm van een biertap. Wij zorgen bij de catering ook voor de borden, het bestek en de servetten. Eigenlijk regelen zoveel u wilt. Ook de bediening. Zo kunt u de aandacht volledig leggen op uw feest en op uw gasten.

Bekijk alle buffetten.

Verzorging van kant en klaar feest (met hapjes)

Naast alleen catering, kunnen we u ook een (kant en klaar) feest aanbieden. Zelfs een bruiloft! Ook dan zijn wij er voor de smaakvolle invulling, maar ook kunnen we de muziek verzorgen, tafels en stoelen leveren, en een feesttent opzetten.

Meer weten over de catering in Drachten?

U ziet, u heeft heel veel mogelijkheden bij Old Dutch. Bel of mail ons gerust eens met ons op om die wensen samen te bespreken. Of misschien heeft u een vraag over hoeveel eten u nodig zult hebben. We helpen u graag verder.

Aanbevolen