VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Friesland

Een feestje ergens in Friesland? Dan zijn wij graag uw cateraar. Wij verzorgen de hapjes en drankjes naar keuze op elke gewenste locatie Friesland, voor een unieke belevenis. Dat kan voor een tuinfeest zijn bij u thuis, maar ook voor een zakelijk event. We horen graag uw wensen, en denken graag met u mee over de smaakvolle invulling van uw evenement. Eventueel kunnen we ook de verdere aankleding verzorgen. Denk aan tafels en stoelen.

Bij Old Dutch hebben we meer dan 40 jaar horeca ervaring. In de afgelopen decennia hebben we de hapjes en drankjes voor vele particuliere en zakelijke gelegenheden mogen verzorgen. In Friesland en de rest van Nederland. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees de klantbeoordelingen.

Catering Friesland

Uitgebreide cateringbuffet voor uw locatie in Friesland

Smaken verschillen. Daarom hebben we ook een zeer uitgebreide keuken. Een greep uit ons cateringsmogelijkheden:

Om de dorst te lessen kunt u bij ons ook de drankjes bestellen of gebruik maken van een biertap. Of kies beide. Wij zorgen bij de hapjes / maaltijden ook voor de borden, het bestek en de servetten. En is uw locatie binnen 25km vanaf De Westereen (Friesland)? Dan profiteert u van gratis bezorging. Bovendien doen we dan ook nog eens kosteloos de afwas voor u.

Bekijk alle buffetten.

Verzorging van kant en klaar feest (met hapjes) in Friesland

Naast de catering, kunnen we u ook een (kant en klaar) feest aanbieden. Eventueel zelfs een echte Friese bruiloft bij u op locatie in Leeuwarden zijn! We leveren dan de hapjes, drankjes, de glazen en de bediening. Maar ook eventueel de muziek, tafels en stoelen, en een feesttent.

Meer weten over de catering en de mogelijkheden?

U ziet, er zijn veel mogelijkheden bij Old Dutch. Neem gerust eens contact met ons op om die wensen samen te bespreken. Maar ook wanneer u graag wat advies wil inwinnen over bijvoorbeeld de hoeveelheden en de diversiteit helpen we u graag verder.

Aanbevolen