VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Heerenveen

Binnenkort iets te vieren in Heerenveen? Dan kan een lekker hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. En dus zoekt u een cateraar. Wij vervullen graag die rol voor u. We verzorgen de catering naar uw keuze op elke gewenste locatie in Heerenveen. Dat kan gezellig bij u thuis zijn in de tuin, maar ook een zakelijk event.

Bij Restaurant Old Dutch (De Westereen) hebben we 30 jaar catering ervaring. En in die 30 jaren hebben we de catering voor vele particuliere en zakelijke events mogen verzorgen. In Heerenveen, maar ook elders in Friesland en de rest van Nederland. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees hun klantbeoordelingen.

Catering Heerenveen met stamppot en worst

Catering van A tot Z op locatie in Heerenveen

Elk feestje of event is uniek. En dus is ook elk van onze cateringmogelijkheden uniek. Van barbecue tot stamppot tot biertap tot combinaties. Het kan allemaal. Een greep uit de buffetten:

 
Bekijk alle cateringbuffetten.

Uiteraard kunt u tegelijk ook drankjes bij ons bestellen. Bijvoorbeeld in de vorm van een biertap. Dat is inclusief bediening. Wij zorgen bij de catering ook voor de borden, het bestek en de servetten. Wij regelen alles van A tot Z.

Verzorging van kant en klaar feest in Heerenveen

Naast de verzorging van hapjes, maaltijden en de drankjes, kunnen we u ook een (kant en klaar) cateringfeest aanbieden. U kleedt het feest zelf aan, maar wij kunnen u helpen met het regelen van eten en drinken, maar ook eventueel tafels, stoelen en zelfs een partytent. Er is bediening aanwezig en eventueel audiovisuele apparatuur.
Maar ook eventueel de muziek, tafels en stoelen, en een feesttent.

Interesse?

Er is dus veel mogelijk bij Old Dutch. Bel of mail ons gerust eens voor meer informatie en wat we voor u kunnen betekenen. Maar ook wanneer u graag wat advies wil inwinnen over bijvoorbeeld de hoeveelheden en de diversiteit helpen we u graag verder.

Aanbevolen