VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Joure

Binnenkort een feestje in Joure? Dan zijn wij met alle liefde uw cateraar. We verzorgen de hapjes, maaltijden en drankjes naar uw keuze op elke gewenste locatie in of nabij Joure. Dat kan een personeelsfeest zijn, maar ook gewoon gezellig een barbecue bij u in de tuin. Of bijvoorbeeld een bruiloft in Joure

Bij Restaurant Old Dutch (gevestigd in De Westereen) hebben we 40 jaar horeca ervaring. En in die 40 mooie jaren hebben we de catering voor vele particuliere en zakelijke events mogen verzorgen. Veel daarvan waren in Joure, maar ook elders in Friesland en de overige provincies die ons land rijk is. We komen overal! Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees hun klantbeoordelingen.

catering in joure met barbecue

Compleet verzorgde catering bij u in Joure

Van BBQ tot stamppot en van biertap tot Italiaans buffet. Het kan allemaal. Een greep uit de cateringbuffetten:

 
Bekijk alle cateringbuffetten.

En omdat een drankje ook niet mag ontbreken, kunt u ook dit bij ons regelen. Bier kan ook van de biertap getapt worden. Dat is inclusief bediening. Voor uw catering zorgen we ook voor de borden, het bestek en de servetten. Wij regelen alles van A tot Z.

Kant en klaar cateringfeest in Joure

Naast alleen het verzorgen van hapjes, maaltijden en de drankjes, kunnen we u ook een kant en klaar cateringfeest aanbieden. U organiseert het feest en wij zorgen voor datgene wat nog ontbreekt. Naast eten en drinken, kan dat ook bestaan uit tafels, stoelen en audiovisuele apparatuur. We kunnen eventueel ook de partytent voor u leveren en opzetten. Zo heeft u alles wat u nodig heeft voor uw feest bij één partij.

Interesse?

Er is dus veel mogelijk bij Old Dutch. Bel of mail ons gerust eens voor meer informatie en wat we voor u kunnen betekenen. Maar ook wanneer u graag wat advies wil inwinnen over bijvoorbeeld de hoeveelheden en de diversiteit helpen we u graag verder.

Aanbevolen