VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Leeuwarden

Iets te vieren in Leeuwarden? Dan leveren wij graag de hapjes en drankjes voor u. Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie in of om Leeuwarden, voor een smaakvolle belevenis. Dat kan bij u thuis in de tuin met een uitgebreide barbecue, maar ook voor uw zakelijk event. We denken graag met u mee voor de catering en eventuele verdere aankleding.

Old Dutch heeft ruim 40 jaar aan horeca ervaring in huis. In de afgelopen vele jaren hebben we de catering voor vele particuliere en zakelijke evenementen mogen verzorgen. In Friesland, maar ook in de overige provincies. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees de klantbeoordelingen.

catering Leeuwarden

Compleet verzorgd cateringbuffet op locatie in Leeuwarden

Elke catering is uniek. Een greep uit het assortiment bij Old Dutch:

 
Standaard leveren wij de hapjes en/of de maaltijden af inclusief borden, bestek en servetten. Ook de bezorging binnen 25 km en afwas zijn bij de prijs inbegrepen. En aangezien Leeuwarden binnen die 25 km valt – leveren we gratis en doen we ook met liefde de afwas. Om de dorst te lessen kunt u tegelijk ook een biertap huren. Bekijk alle buffetten.

Verzorging van eten, drankjes en het feest in Leeuwarden

Naast alleen catering, kunnen we u ook een (kant en klaar) feest aanbieden. Dat kan zelfs een bruiloft bij u op locatie in Leeuwarden zijn! We leveren dan de hapjes, drankjes, de glazen en de bediening. Maar ook eventueel de muziek, tafels en stoelen, en een feesttent.

Ook de catering in goede handen?

U ziet, er is veel mogelijk bij Old Dutch. We sluiten ons aan bij uw wensen. Neem gerust eens contact met ons op om die wensen samen te bespreken. Maar ook wanneer u graag wat advies wil inwinnen over bijvoorbeeld de hoeveelheden en de diversiteit helpen we u graag verder.

Aanbevolen