VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Zeer uitgebreide keuken Ook kant & klare feesten Gratis levering binnen 25km

Catering Sneek

Een goed feestje of evenement in Sneek kan natuurlijk niet zonder een lekker hapje en drankje. En dus bent u op zoek naar een cateraar. Die rol vervullen we graag voor u. We leveren de hapjes en drankjes naar uw keuze op elke gewenste locatie in Sneek. Dat kan voor feestje zijn bij u thuis, maar ook een zakelijk event. We denken graag met u mee over de smaakvolle invulling van uw evenement. 

Bij Restaurant Old Dutch (De Westereen) hebben we al 30 jaar catering ervaring. In de afgelopen decennia hebben we de hapjes en drankjes voor vele soorten en maten gelegenheden mogen verzorgen. Kriskras door heel Friesland, maar ook daar buiten. Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees de klantbeoordelingen.

Catering Sneek

Uitgebreide keuken voor de catering bij u in Sneek

Smaken verschillen. Daarom hebben we ook een zeer uitgebreide keuken. Een greep uit ons cateringsmogelijkheden:

Natuurlijk kunt u tegelijk ook drankjes en een biertap bij ons bestellen. Dat is inclusief bediening. Wij zorgen bij de catering ook voor de borden, het bestek en de servetten. Wij regelen alles. Zo kunt u zich volledig focussen op uw gasten.

Bekijk alle buffetten.

Verzorging van kant en klaar feest (met hapjes)

Naast de het bezorgen van hapjes, maaltijden en drankjes, kunnen we u ook een (kant en klaar) feest aanbieden. Dat kan zelfs een bruiloft zijn. Ook dan zijn wij er voor de smaakvolle invulling, maar ook kunnen we de muziek verzorgen, tafels en stoelen leveren, en een feesttent opzetten!

Meer weten over de catering in Sneek?

U ziet, u heeft heel veel mogelijkheden bij Old Dutch. Bel of mail ons gerust eens met ons op om die wensen samen te bespreken. Of misschien heeft u een vraag over hoeveel eten u nodig zult hebben. We helpen u graag verder.

Aanbevolen