VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Catering Zwaagwesteinde

Een goed feestje of evenement in Zwaagwesteinde kan natuurlijk niet zonder versnaperingen. Dus u zoekt een cateraar bij u in de buurt. Wij vervullen graag die rol voor u. We verzorgen de hapjes, maaltijden en drankjes naar uw keuze op elke gewenste locatie in of nabij Zwaagwesteinde (waar ook wij gevestigd zijn). Dat kan gezellig bij u thuis zijn in de tuin, maar ook een zakelijk event of een bedrijfsuitje

Bij Restaurant Old Dutch (De Westereen) profiteert u van onze 30 jaar catering ervaring. In de afgelopen decennia hebben we de hapjes en drankjes voor vele soorten en maten gelegenheden mogen verzorgen. Veel daarvan waren in De Westereen, maar ook elders in Friesland en de overige provincies die ons land rijk is. We komen echt overal! Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten? Lees hun klantbeoordelingen.

Catering Zwaagwesteinde met patat

Vele diverse cateringmogelijkheden voor u in Zwaagwesteinde

Onze keuken is zeer uitgebreid. Van BBQ tot stamppot en van biertap tot Italiaans buffet. Het kan allemaal. Een greep uit de cateringmogelijkheden:

 
Naast hapjes kunt u uiteraard ook de drankjes erbij bestellen. Bijvoorbeeld een biertap of ‘gewoon’ fris. Of beide. Wij zorgen bij de hapjes / maaltijden ook voor de borden, het bestek en de servetten. We bezorgen alles gratis en doen tevens ook kosteloos de afwas. Dat scheelt u weer!

Bekijk alle buffetten.

Complete verzorging cateringfeest in De Westereen

Naast alleen catering, kunnen we u in De Westereen / Zwaagwesteinde ook een (kant en klaar) feest aanbieden. En niet zomaar een feest. We kunnen zelfs samen met u uw bruiloft samenstellen! Dat houdt in: u bent nog steeds de organisator. Wij leveren alleen datgene wat u verder nodig heeft aan hapjes, drankjes, de glazen, de en de bediening. Maar eventueel regelen we ook de muziek, tafels en stoelen voor u. We hebben zelfs een feesttent die u kunt huren. Eigenlijk dus geen ‘nee’ te koop bij ons.

Zijn wij uw cateraar?

We sluiten ons aan bij uw wensen. Neem gerust eens contact met ons op om die wensen samen te bespreken. Geheel vrijblijvend.

Aanbevolen