VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Goedkoop trouwen

Een betaalbare bruiloft, maar toch de mooiste dag van uw leven!

Bent u van plan om binnenkort te trouwen, maar wilt u dat dit niet te duur wordt? Bij Restaurant & Partycentrum Old Dutch kunt u goedkoop trouwen. Wij zorgen er met veel plezier voor dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt. Aan de hand van uw wensen verzorgen wij uw volledige trouwdag. Dit bestaat onder andere uit een luxe en heerlijk diner en een prachtig trouwfeest in één van onze bruidszalen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten optimaal worden verzorgd met hapjes en drankjes, zodat u volledig kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.

Bruidszalen

Restaurant & Partycentrum Old Dutch heeft vijf verschillende bruidszalen beschikbaar, met ieder hun
eigen grootte, uitstraling en sfeer. Op deze manier is er altijd wel een zaal aanwezig die bij uw wensen aansluit. Eventueel kunnen de zalen aangepast worden in kleinere, intiemere zalen. Ook is het mogelijk om sfeervolle verlichting in te stellen op de kleuren die u wilt. Daarnaast zijn er twee terrassen beschikbaar. De zalen zijn geschikt voor zowel het diner als het trouwfeest. De zaal kan sfeervol en volledig naar uw wensen worden ingericht voor het diner, er kan lekker getafeld worden en men kan genieten van één van onze arrangementen, vervolgens kaBruidszaal-bij-Old--Dutchn de dansvloer betreden worden. Onderstaande zalen zijn beschikbaar:

 

Benieuwd naar de verschillende zalen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de zalen rustig te bekijken.

De perfecte bruiloft tegen een scherpe prijs

Naast het diner en het trouwfeest, biedt Restaurant & Partycentrum Old Dutch nog veel meer extra’s om uw bruiloft compleet te maken. Wij kunnen onder andere onderstaande extra’s verzorgen:

 

Wat zijn de kosten van trouwen bij Old Dutch?

Bij onze arrangementen is alles inbegrepen en er wordt een vast bedrag per persoon gerekend. Op deze manier kunt u optimaal genieten en weet u tevens precies waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd?

Heeft u nog vragen of wilt u graag een keer langskomen voor een vrijblijvend gesprek of een scherpe offerte? Neem contact op via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op de website.

Aanbevolen