VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Keuze uit 31 thema's voor uw feest Prima bereikbaarheid Zeer uitgebreide keuken

Partycentrum Friesland

Iets te vieren? Dan is het toch wel zo fijn om daarvoor een gezellige locatie voor uit te zoeken. Met leuke activiteiten en ook nog eens voor een goede prijs. We heten u dan ook van harte welkom in ons partycentrum in De Westereen te Friesland (De Westereen is Fries voor Zwaagwesteinde). Hier kunt u naast feestvieren ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Feestarrangementen binnen ons partycentrum in Friesland

Wat de reden voor uw feest ook is, in ons partycentrum hebben we een arrangement dat er bij past. En anders denken we graag met u mee over wat een leuke invulling van uw uitje kan zijn.

De arrangementen lopen uiteen van actief tot muzikaal tot een interactief theaterdiner. Leuk voor buiten maar ook als het slecht weer is, zijn er genoeg activiteiten voor een geslaagde party.

Partycentrum Old Dutch in Friesland biedt alternatieve vorm van paintball

Suggesties

Er is zoveel te doen en te beleven in ons partycentrum. Een paar suggesties:

 

Bereikbaarheid vanuit heel Friesland

Ons partycentrum is vanuit Friesland en daarbuiten zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Met de trein helemaal, aangezien we letterlijk op steenworp afstand van het station Zwaagwesteinde zitten.

Ervaringen van klanten

Wanneer u het naar uw zin heeft, hebben wij dat ook. Dat is een cliché, maar daarom niet minder waar. Door de jaren heen hebben we al veel feestgangers mogen ontvangen in ons partycentrum in hartje Friesland. Bekijk hun ervaringen.

Tot binnenkort!

Wilt u meer weten over ons, ons partycentrum en hoe u uw feest bij ons kan vieren? Bel ons of stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder. Hopelijk tot binnenkort!

Aanbevolen