VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Personeelsuitje Heerenveen

Vergeet even de vergaderingen, de deadlines en alle onbeantwoorde e-mails. Tijd voor een personeelsuitje! En dan is een personeelsuitje rondom Heerenveen altijd een goede keus als locatie. We verwelkomen uw team natuurlijk erg graag in ons Restaurant & Partycentrum Old Dutch, in de Westereen te Friesland. Bij ons gaat overheerlijk eten hand in hand met altijd gezellige (thema)feesten.

Verschillende soorten thema’s voor uw personeelsuitje vlakbij Heerenveen

Ga al dansend terug naar de 70’s en waan uzelf in de schoenen van John Travolta in Saturday Night Fever. Of begeef uzelf in het Wilde Westen in ons omgebouwde western dorp. Kortom, geef uw personeelsuitje bij Restaurant & Partycentrum Old Dutch een geheel eigen thema en ga er volledig in op!

Enkele thema’s:

Bekijk alle themafeesten

discovloer Personeelsuitje Heerenveen Old Dutch casino Personeelsuitje Heerenveen Old Dutch thema feest Personeelsuitje Heerenveen Old Dutch Binnen bar Personeelsuitje Heerenveen Old Dutch

Verschillende spelshows voor uw themafeest

Maar we hebben meer te bieden! Zo kunt u uw personeelsfeest ook in het teken van een tv-programma laten staan. Ontdek bijvoorbeeld wie van uw collega’s de Mol is in het gelijknamige arrangement. En bestaat uw team echt uit voetbalfanaten? Ga dan voor de spelshow ‘Koning Voetbal‘.

Bekijk rustig eens al onze spelshows voor een eveneens onvergetelijk personeelsuitje vlakbij Heerenveen!

Boek nu een onvergetelijk uitje

Interesse? Vraag dan uw gekozen arrangement aan of neem gerust contact met ons op. U vindt Old Dutch op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen.

Aanbevolen