VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Themafeest Friesland

U wilt eens iets anders als bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag en denkt aan een themafeest in Friesland? Zeer goede keuze want themafeesten zijn een erg gezellig groepsuitje. Het moet natuurlijk wel perfect georganiseerd zijn om uw dag te laten verlopen zoals u wilt. Wij van Old Dutch zorgen dat alles  geheel geregeld wordt. Wij zijn gevestigd direct aan treinstation de Westereen, wat ons perfect bereikbaar maakt met de trein. Ook ligt het nog geen 45 minuten met de auto van Groningen en Sneek en slechts een halfuurtje van Leeuwarden en Drachten. Ons ruime aanbod heeft voor ieder wat wils!

Een deel van ons brede aanbod aan themafeesten bestaat uit:

Ik Hou van Holland themafeest friesland  wie is de mol themafeest  country and western themafeest

Er zijn uiteraard nog veel meer themafeesten om uit te kiezen!

Ik hou van Holland
Het bekende spel van tv komt tot leven in dit themafeest. Bent u degene die het meeste over Nederland weet? Of is toch uw vriend, familielid of collega beter in het beantwoorden van de soms lastige vragen? Bij ‘Ik hou van Holland’ staat er zich in ieder geval een hilarische dag op u te wachten.

Wie is de Mol?
Een ander bekend spel is natuurlijk ‘Wie is de Mol?’ Bij dit spel is uw beste vriend, familielid of collega opeens niet meer te vertrouwen. Wie weet is hij de Mol? Doormiddel van opdrachten probeert u hier achter te komen, de Mol laat zich echter niet zomaar pakken en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

Country and Western
Altijd al eens de stijl van een cowboy, cowgirl, sheriff of indiaan willen ervaren? Dan is dit voor u!  Om helemaal in de sfeer te komen komt u de zaal binnen die omgetoverd is als saloon. Waar u kunt geweerschieten, spijkerslaan, hoefijzer gooien en lasso werpen. Bovendien kunt u een ritje beleven op onze rodeostier. Om het helemaal af te maken worden er Country hits afgespeeld.

Verzorging rondom uw themafeest in Friesland

Naast het feest verzorgen wij het eten en drinken. Een themafeest kan alleen geboekt worden in de combinatie met een buffet, barbecue of ons speciale King-Size feestarrangement. Hierin zijn nog vele opties mogelijk.

Het voordeel van Old Dutch

 

 Wilt u zo’n mooi themafeest ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Maar u bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om ons partycentrum persoonlijk te bekijken.

Aanbevolen