VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwen in Friesland

U of uw partner is op de knieën gegaan en dé dag staat op de kalender. U gaat trouwen en Friesland is de plek waar u elkaar het ja-woord wil gaan geven. Om de hele bruiloft van A tot Z helemaal naar wens te laten verlopen helpen wij u heel graag. U vindt ons restaurant en partycentrum Old Dutch in Zwaagwesteinde, in de Friese Wouden. Heeft u al een locatie op het oog? Dan verzorgen we graag de catering. Alles voor die bijzondere dag van uw leven!

Trouwen in de Old Dutch in Friesland

De mooiste dag van uw leven verdient een locatie die precies bij uw bruiloft past. Bij Old Dutch hebben we onder meer 5 feestzalen die elk hun eigen sfeer uitademt. En dat gaat gepaard met erg feestelijke arrangementen en extra’s:

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van trouwen bij Old Dutch in Friesland

Trouwen in friesland buffet Trouwen in friesland bruidspaar Trouwen in friesland picknick Trouwen in friesland taart

Uw cateraar voor uw bruiloft in Friesland

Wilt u toch liever uw huwelijk vieren op uw eigen locatie? Geen probleem. We verzorgen graag voor u en uw gasten de catering inclusief bediening.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

We hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van de bruiloft. Gemiddeld geven zij ons een 9! En daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op! Lees al hun ervaringen hier. Zelf ook deze unieke ervaring creëren? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Aanbevolen