VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Trouwen in Bergum

Trouwen in Bergum in een trouwautoBergum is een hele knusse, sfeervolle locatie om te trouwen. Absoluut een prima keus! Misschien heeft u al helemaal uitgedacht hoe deze bijzondere dag moet verlopen. Of wellicht ontbreken er nog een paar elementen. Hoe dan ook, bij Old Dutch helpen we graag mee om uw bruiloft aan te kleden. Dat kan gewoon bij u op locatie in Burgum en/of bij ons in De Westereen. Een kleine 11 kilometer van Burgum.

We hebben enkele mooie arrangementen waar u uit kunt kiezen. Daar bovenop hebben we nog leuke extra’s.

Arrangementen voor trouwen in / om Bergum

Het hoogtepunt van jullie bruiloft is natuurlijk het moment dat jullie elkaar diep in de ogen kijken en de woorden ‘ja, ik wil’ uitspreken. En dan kan het feest echt beginnen. Hoe wilt u dat dit feest eruit komt te zien? Bekijk onze arrangementen:

Ervaringen van andere bruidsparen

bruidstaartWe hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van de bruiloft. Maar daarnaast ook andere feesten verzorgd. Gemiddeld geven onze gasten ons een 9! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op! Lees hier de ervaringen van de andere bruidsparen. Zelf ook deze unieke ervaring creëren?

Meer weten?

We hebben u een tipje van de sluier gegeven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw trouwerij in en om Burgum? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Of kom gerust eens langs. Dan geven we u een rondleiding en kunt u meteen de sfeer proeven. Het spreekt voor zich dat dit geheel vrijblijvend is.

Aanbevolen