VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Trouwen in Dokkum

Dokkum is een hele sfeervolle, romantische locatie om te trouwen. Een hele goede keus dus! Bij Old Dutch helpen we u graag om samen met u de bruiloft aan te kleden. Dat kan op locatie in Dokkum, maar ook 10 km verderop bij ons in De Westereen (Zwaagwesteinde). Of beide. Kies uit een van onze arrangementen met of zonder aantrekkelijke extra’s. Zo hebben we ook een mooie trouwauto voor u tot de beschikking!

trouwen in dokkum

Arrangementen voor trouwen in of rondom Dokkum

De apotheose van de bruiloft is natuurlijk dat jullie elkaar het ja-woord geven. En dan kan het feest helemaal losbarsten. Hoe wilt u dat dit feest eruit gaat zien? Bekijk onze arrangementen:

Ervaringen van andere bruidsparen

We hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van de bruiloft. Maar daarnaast ook andere feesten verzorgd. Gemiddeld geven onze gasten ons een 9! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op! Lees hier de ervaringen van de andere bruidsparen. Zelf ook deze unieke ervaring creëren?

Meer weten?

We hebben u een tipje van de sluier gegeven van wat er mogelijk is bij ons of bij u op locatie in Dokkum. We denken graag met u mee. We denken graag met u mee om van uw huwelijk echt een onvergetelijk dag te maken. Vraag ons dus gerust om advies en alle mogelijkheden. Of kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven.

Aanbevolen