VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwen in Leeuwarden

U of uw partner is op de knieën gegaan en dé dag staat op de agenda. U gaat trouwen en Friesland is de plek waar u elkaar het ja-woord wilt gaan geven. Om de hele bruiloft van A tot Z naar wens te laten verlopen, helpen wij u graag. U vindt ons restaurant en partycentrum Old Dutch in Zwaagwesteinde, in de Friese Wouden. Heeft u al een locatie op het oog? Dan verzorgen we graag de catering. Alles voor die bijzondere dag van uw leven, wij verzorgen uw trouwdag tot in de puntjes. Of u nou bij ons op locatie wilt trouwen of wilt trouwen in bijvoorbeeld Leeuwarden, wij verzorgen de dag van uw leven op maat!

Trouwen in de Old Dutch vlakbij Leeuwarden

De mooiste dag van uw leven verdient een locatie die precies bij uw bruiloft past. Bij Old Dutch hebben we onder meer vijf feestzalen die elk hun eigen sfeer uitademen. En dat gaat gepaard met erg feestelijke arrangementen en extra’s, zoals:

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van trouwen bij Old Dutch in Friesland

Trouwen in Leeuwarden buffet Trouwen in Leeuwarden bruidspaar Trouwen in Leeuwarden picknick Trouwen in Leeuwarden taart

Uw cateraar voor uw bruiloft in Leeuwarden

Wilt u toch liever uw huwelijk vieren op uw eigen locatie? Bijvoorbeeld in Leeuwarden? Geen probleem. We verzorgen graag voor u en uw gasten de catering, inclusief bediening.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

We hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van de bruiloft. Gemiddeld geven zij ons een 9! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op! Lees hier de ervaringen van de andere bruidsparen. Zelf ook deze unieke ervaring creëren?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op onze website.

Aanbevolen