VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Trouwlocatie Bergum

TrouwautoBergum is een echt een prachtig plekje in Friesland. Zeker ook een unieke trouwlocatie. Een hele goede keuze!

Misschien heeft u al helemaal in uw hoofd hoe jullie dag eruit moet komen te zien. Bij Old Dutch helpen we u uw droom om te zetten in realiteit en helpen graag met aankleding van deze bijzondere dag. Dat kan op jullie trouwlocatie ergens in het mooie Bergum, maar ook 12 km verderop bij ons in De Westereen. Het kan – natuurlijk – ook gewoon beide.

Blader eens door onze trouwarrangementen met daarbovenop aantrekkelijke extra’s. Zo hebben we ook een klassieke trouwauto (zie foto) voor u tot de beschikking die jullie in Bergum kan rondrijden. Het is eigenlijk net een sprookje.

Arrangementen voor uw trouwlocatie Bergum

Het moment dat jullie elkaar echt het ja-woord geven, de ringen om elkaars vinger schuiven, is toch wel de apotheose van de bruiloft. Daarna kan het feest natuurlijk echt losbarsten. Wilt u trouwen in Bergum maar het feest verder voortzetten elders? Dan openen we graag onze deuren en kunt u kiezen uit de volgende (en meer) arrangementen:

Ervaringen van andere bruidsparen

We hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van het huwelijksfeest. Maar daarnaast hebben we ook andere feesten en partijen verzorgd. Gemiddeld geven onze gasten ons een 9! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op. Lees hier de ervaringen van de andere bruidsparen.

Meer weten?

We hebben u een tipje van de sluier gegeven van wat er mogelijk is bij ons of bij u op de trouwlocatie in Bergum. We denken graag met u mee om van uw huwelijk echt een onvergetelijke dag te maken. Vraag ons dus gerust om advies en alle mogelijkheden.

Of kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven.

Aanbevolen