VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Trouwlocatie Dokkum

TrouwautoDokkum is een hele sfeervolle, knusse stad vol historie. Maar het is ook een prachtige locatie om te elkaar het ja-woord te geven. Een hele goede keuze! Bij Old Dutch denken we graag met u mee over de verdere aankleding van deze bijzondere dag. Dat kan op jullie trouwlocatie ergens in het mooie Dokkum, maar ook 10 km verderop bij ons in De Westereen. Het kan – uiteraard – ook beide.

Blader eens door onze trouwarrangementen met daarbovenop aantrekkelijke extra’s. Zo hebben we ook een mooie trouwauto voor u tot de beschikking die jullie in Dokkum kan rondrijden. Dat is toch magisch?!

Arrangementen voor uw bruiloft op locatie in Dokkum

Het moment dat jullie elkaar echt eeuwige trouw beloven is toch wel het hoogtepunt van de bruiloft. Daarna kan het feest natuurlijk helemaal losbarsten. Wilt u trouwen in Dokkum maar het feest verder elders voortzetten? Dan openen we graag de deuren en kunt u kiezen uit de volgende (en meer) arrangementen:

Ervaringen van andere bruidsparen

We hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van het huwelijksfeest. Maar daarnaast hebben we ook andere feesten en partijen verzorgd. Gemiddeld geven onze gasten ons een 9! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op. Lees hier de ervaringen van de andere bruidsparen. Zelf ook deze unieke ervaring creëren?

Meer weten?

We hebben u een tipje van de sluier gegeven van wat er mogelijk is bij ons of bij u op de trouwlocatie in Dokkum. We denken graag met u mee om van uw huwelijk echt een onvergetelijk dag te maken. Vraag ons dus gerust om advies en alle mogelijkheden. Of kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven.

Aanbevolen