VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwlocatie Friesland

De mooiste dag van uw leven verdient de mooiste trouwlocatie die u kunt wensen in Friesland. Alles aan deze bijzondere dag moet gewoon kloppen. En daarbij helpen wij u dan ook graag. Naast een bijzondere trouwlocatie in het Friese Zwaagwesteinde, verzorgen wij eventueel ook uw complete bruiloft. En heeft u al een locatie in gedachten waarbij u de ringen om elkaars vinger gaat schuiven? Dan regelen wij graag uw catering. Kortom, alles voor die bijzondere dag in uw leven!

Old Dutch; meer dan een trouwlocatie in Friesland

U las het al hierboven. We hebben een unieke en sfeervolle plek voor uw bruiloft ter beschikking. U heeft daarbij bijvoorbeeld de keuze uit 5 verschillende feestzalen die allemaal een eigen sfeer ademt. Van chique tot intiem.

Maar we maken uw bruiloft graag samen met u tot in de puntjes compleet. Zo bieden wij u vele extra’s:

Bekijk al onze bruiloft arrangementen

trouwringen trouwlocatie friesland trouwlocatie friesland mini foto trouwlocatie friesland auto trouwlocatie friesland taart klein

Ja-woord geven op uw eigen gekozen locatie?

Heeft u al een locatie in gedachten waar u elkaar de eeuwige trouw belooft? Dan verzorgen wij graag de catering inclusief bediening.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

We hebben al veel bruidsparen mogen helpen met het aankleden van de bruiloft. Gemiddeld geven zij ons een 9! En daar zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op! Lees al hun ervaringen hier. Zelf ook deze unieke ervaring creëren? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Aanbevolen