VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwlocatie Groningen

De datum van dé mooiste dag van uw leven is gepland en deze dag moet natuurlijk op rolletjes lopen. Wij, Old-Dutch de Westereen helpen u daar graag bij. Ons restaurent en partycentrum ligt op nog geen 45 minuten van Groningen af. De zeer sfeervolle locatie is perfect voor uw trouwerij. Maar als u de bruiloft toch liever in Groningen hebt dan is dat natuurlijk geen enkel probleem, wij komen graag naar u toe in Groningen en leveren de catering op deze zeer speciale dag. 

Unieke, speciale trouwlocatie dichtbij Groningen

Wij beschikken over vijf trouwzalen die ieder zijn eigen sfeer uitstraald. Zo kunt u de zaal kiezen die het beste bij u past.

Naast de sfeervolle zalen biedt ons restaurant & partycentrum Old Dutch vele extra’s voor uw trouwerij:

Bekijk al onze bruiloft arrangementen

trouwlocatie groningen trouwringen trouwlocatie groningen buitentent  trouwlocatie groningen rolls_royce

Wij zorgen voor de catering bij trouwlocatie in Groningen

Wij kunnen u natuurlijk ook van dienst zijn al cateraar. Wij komen dan graag bij u langs in Groningen en zorgen voor de complete aankleding, bediening en catering.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

Vele mooie trouwlocaties hebben wij al mogen inrichten. Naast de bruidsparen kijken wij daar met een grote glimlach op terug! Gemiddeld beoordelen de bruidsparen ons met een 9! Lees hier hun ervaringen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om zelf ook zo’n mooie ervaring te creëren. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om ons partycentrum te bekijken.

 

Aanbevolen