VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwlocatie Heerenveen

De mooiste dag van uw leven verdient natuurlijk een prachtige trouwlocatie in of vlakbij Heerenveen. Alles moet natuurlijk tot in de puntjes compleet zijn en daar helpen wij graag bij. U vindt ons restaurant en partycentrum in de Westereen, op nog geen 45 autominuten van Heerenveen. Hier hebben we een prachtige trouwlocatie in De Westereen, op nog niet eens 45 autominuten vanaf Heerenveen. Naast onze bijzondere locatie verzorgen wij eventueel ook uw complete bruiloft. Trouwt u liever toch dichter bij huis? Dan helpen wij u graag met de catering.

Unieke, speciale trouwlocatie dichtbij Heerenveen

Ons restaurant & partycentrum Old Dutch is een unieke en sfeervolle plek voor uw trouwerij. Zo hebben we voor u onder meer 5 verschillende feestzalen die elk hun eigen sfeer uitademt. Maar we doen meer met vele extra’s:

Bekijk al onze bruiloft arrangementen

trouwlocatie heerenveen trouwringen trouwlocatie heerenveen buitentent  trouwlocatie heerenveen rolls_royce

Uw cateraar voor uw trouwlocatie in Heerenveen

U kunt natuurlijk bij ons elkaar het ja-woord geven, maar we komen ook net zo graag bij u. We verzorgen dan graag voor uw bruiloft de catering inclusief bediening en de gehele aankleding.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

We hebben al vele mooie trouwlocaties mogen inrichten. Niet alleen blikken wij daar met een grote glimlach op terug, ook de bruidsparen zelf! Gemiddeld beoordelen ze ons met een 9! Lees hier hun ervaringen.

Zelf ook zo’n mooie ervaring creëren met onze hulp? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd om ons partycentrum te komen bekijken.

Aanbevolen