VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwlocatie Leeuwarden

Uw partner is op één knie gegaan (of u heeft uw partner gevraagd) en de datum voor dé dag is gepland. Nu nog een mooie trouwlocatie in of in de buurt Leeuwarden. Om alles aan deze bijzondere dag te laten kloppen helpen wij u graag. We hebben een prachtige en erg sfeervolle trouwlocatie in Zwaagwesteinde, slechts een half uurtje met de auto vanaf Leeuwarden. En trouwt u toch liever in Leeuwarden, dan regelen wij graag uw catering. Kortom, alles voor die bijzondere dag in uw leven!

Unieke trouwlocatie in of vlakbij Leeuwarden

Ons restaurant & partycentrum Old Dutch in Zwaagwesteinde (dichtbij Leeuwarden) biedt u een unieke en sfeervolle plek voor uw trouwdag. U heeft zo bijvoorbeeld de keuze uit 5 verschillende sfeervolle feestzalen. Elke zaal heeft zo een eigen sfeer, van chique tot intiem.

U las het al hierboven. We hebben een unieke en sfeervolle plek voor uw bruiloft ter beschikking. U kunt onder meer kiezen uit 5 verschillende feestzalen die allemaal een eigen sfeer ademt. Van chique tot intiem. Samen met u maken we uw bruiloft tot in de puntjes compleet. Dat doen we met vele extra’s:

Bekijk al onze bruiloft arrangementen!

trouwringen trouwlocatie leeuwarden klein trouwlocatie leeuwarden kleine taart  Trouwlocatie Leeuwarden Rolls_Royce

Uw cateraar voor uw trouwlocatie in Leeuwarden

Houdt u uw bruiloft toch liever bij u in Leeuwarden, dan verzorgen wij graag de catering voor u en uw gasten. Inclusief bediening.

Gemiddelde beoordeling: 9!

Door de jaren heen hebben we vele bruidsparen mogen helpen met hun trouwerij. Wij blikken met een grote glimlach op ons gezicht terug, maar ook de echtparen zelf doen dat! Zo geven zij ons gemiddeld een 9! Lees hun ervaringen hier.

Zelf ook deze unieke ervaring creëren? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Aanbevolen