VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Sfeervolle bruiloftslocatie met 5 prachtige zalen Capaciteit van 20 tot 400 gasten Ruime gratis parkeergelegenheid

Trouwlocatie Sneek

De mooiste dag is in aantocht: uw bruiloft! En deze bijzondere dag van uw leven verdient natuurlijk de mooiste trouwlocatie in of rondom Sneek die u kunt wensen. En daarbij helpen wij u graag. U vindt ons restaurant & partycentrum Old Dutch in Zwaagwesteinde, in de Friese Wouden. Nog niet eens 50 autominuten vanaf Sneek. Naast onze bijzondere locatie verzorgen wij eventueel ook uw complete bruiloft. Trouwt u liever toch in Sneek? Dan helpen wij u graag met de catering.

Prachtige trouwlocatie dichtbij Sneek

U zag het al hierboven; ons restaurant & partycentrum te Zwaagwesteinde is echt een unieke en sfeervolle plek voor uw bruiloft. Zo hebben we voor u onder meer 5 verschillende feestzalen die elk hun eigen sfeer uitademt. Maar we doen meer! We hebben vele mooie extra’s die uw trouwdag echt tot in de puntjes compleet maken, namelijk:

Bekijk al onze bruiloft arrangementen

trouwlocatie sneek rolls_royce trouwlocatie sneek bruiloft klein trouwlocatie sneek buitenfoto trouwlocatie sneek binnen tuinhuisje

Uw cateraar voor uw trouwlocatie in Sneek

Toch liever in Sneek trouwen? Dan verzorgen we graag de catering voor u en uw gasten. Niet alleen de hapjes en drankjes, maar ook de aankleding en bediening.

Andere bruidsparen geven ons gemiddeld een 9!

We hebben al vele mooie trouwlocaties mogen inrichten. Niet alleen blikken wij daar met een grote glimlach op terug, ook de bruidsparen zelf! Gemiddeld beoordelen ze ons met een 9! Lees hier hun ervaringen.

Zelf ook zo’n mooie ervaring creëren met onze hulp? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd om ons partycentrum te komen bekijken.

Aanbevolen