VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Hardegarijp

Uit eten nabij Hardegarijp met indoor of outdoor BBQEven lekker uit eten in de buurt van Hardegarijp? Romantisch samen, met het hele gezin of met een hele groep? Kom dan bij ons eten in De Westereen (of Zwaagwesteinde). Met de auto bent u er in een kwartiertje over de N356 vanaf Hardegarijp. En nog niet eens 10 minuten met de trein!

Of u wilt komen wokken, barbecueën, uitgebreid wilt proeven van een high tea, u vindt het bij ons allemaal onder één dak.

Proef van ons zéér uitgebreid buffet nabij Hardegarijp

Zoals we al min of meer aangaven, kunt u bij ons heel gevarieerd uit eten, op bijna letterlijk een steenworp afstand van Hardegarijp. We noemden al het wokken en de BBQ. Het mooie aan de barbecue is dat ook binnen kan. Ideaal voor als de temperatuur aan de lage kant zijn of wanneer het regent.

In het weekend hebben we een onbeperkt luxe buffet voor slechts 19,75 per persoon.

Of kies voor een van de volgende buffetten:

Uit eten met kinderen?

Komt u met uw kinderen bij ons eten? Gezellig! Voor de kinderen hebben we de speciale kindermenu’s. Die variëren van poffertjes met poedersuiker tot frietjes met kipnuggets. Ook is er voor uw kinderen genoeg ruimte om te spelen in de speelruimte met speelgoed, een tekentafel en een TV met kinderfilms. We willen natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Reserveren

Reserveren mag, maar hoeft niet. Het voordeel van reserveren is wel dat u zeker bent van een mooi plekje in ons restaurant. Reserveer uw tafel hier online en we komen er binnen 24 uur op terug. U kunt ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38.

Aanbevolen