VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Dokkum

Uit eten in Dokkum met een indoor of outdoor BBQEven lekker uit eten in de buurt van Dokkum? Samen, met het hele gezin of met een hele groep? Schuif dan bij aan bij ons in De Westereen (of Zwaagwesteinde). Het is slechts een kwartier over de N356 met de auto of een half uur met de trein vanaf Dokkum. Ons restaurant is zelfs met de fiets prima te bereiken vanuit Dokkum! En of u wilt komen wokken, barbecueën, uitgebreid wilt proeven van de Italinaasne keuken, u vindt het bij ons allemaal onder één dak.

Proef van onze diverse menukaart

Zoals we al beschreven, kunt u bij ons heel gevarieerd uit eten, op bijna letterlijk een steenworp afstand van Dokkum. We hadden het al over de BBQ. Of de zon nou lekker op uw huid brandt of de eerste stappen al op het ijs worden gezet, u kunt bij ons het hele jaar door (indoor) barbecueën.

In het weekend hebben we een onbeperkt luxe buffet voor slechts 19,75 per persoon.

Of kies voor een van de volgende buffetten:

Uit eten met kinderen nabij Dokkum

Komt u met uw kinderen bij ons eten? Leuk! Natuurlijk kunnen uw kinderen gewoon bij u aan tafel schuiven. Maar mochten ze liever iets anders willen eten, dan hebben we een speciaal kindermenu met friet, frikandellen en/of poffertjes. Smullen dus!

Reserveren

Reserveren mag, maar hoeft niet. Het voordeel van reserveren is wel dat u zeker bent van een mooi plekje in ons restaurant. Reserveer uw tafel hier online en we komen er binnen 24 uur op terug. U kunt ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38.

Aanbevolen