VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Drachten

Uit eten in Dokkum - zalmUit eten in de buurt van Drachten? Restaurant Old Dutch in Westerveen is hét buffetrestaurant van Friesland. Het restaurant ligt slechts 29 minuten autorijden van Drachten. Naast buffetten kunt u kiezen uit vele andere diner mogelijkheden waaronder à la carte dineren en tafelgrillen. Bij Restaurant Old Dutch kunt zowel in grote groepen als met z’n tweeën genieten van heerlijk eten. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom!

Gevarieerd uit eten in Drachten e.o.

Buffet eentonig? Niet bij Restaurant Old Dutch. Wij bieden meer dan dertien verschillende buffetten aan. Variërend van een stamppot buffet tot een Italiaans buffet. In het weekend bieden wij een onbeperkt luxe buffet aan voor maar €19,75,- per persoon, waar u door middel van “Live Cooking”, heerlijke vlees en visgerechten van de grill en bakplaat kunt proeven.

Behalve heerlijk eten van het buffet kunt u ook kiezen uit één van de vele andere mogelijkheden:

 

Uit eten met de kids

Uiteraard wordt er tijdens uw bezoek ook aan de kinderen gedacht. Mochten uw kinderen liever een eigen kindermenu wensen in plaats van mee eten van het buffet of van de barbecue, dan is dat altijd mogelijk. Wij hebben speciale kindermenu’s, variërend van poffertjes tot oerfrites met kipnuggets. Behalve lekker eten kunnen de kinderen ook bij ons spelen met speelgoed, tekenen op een tekentafel en kinderfilms kijken.

Kortom, gevarieerd uit eten in Drachten kan bij Restaurant Old Dutch in Westerveen.

Reserveren

Het restaurant is van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen? Dat kunt u bij ons reserveren via het reserveer formulier. U krijgt binnen 24 uur reactie. U kunt ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38.

 

Aanbevolen