VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in Friesland

Uit eten in FrieslandUit eten in Friesland? Restaurant Old Dutch in Westerveen is hét buffetrestaurant van Friesland. Hier kunt u heerlijk genieten van een zeer uitgebreid buffet met uw familie, vriendengroep of gewoon lekker met z’n tweeën. Naast heerlijk buffetten kunt u kiezen uit vele andere diner mogelijkheden waaronder à la carte dineren en barbecuen. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze afhaalmenu’s. Zo kunt u zelfs thuis genieten van ons buffet!

Gevarieerd uit eten in Friesland

In Restaurant Old Dutch is er voor ieder wat wils. Zin in een barbecue, maar regent het buiten? Bij ons kunt altijd terecht dankzij onze indoor barbecues. Toch meer zin in een à la carte menu? Ook dat is bij ons mogelijk! Kinderen mee? Aan uw kinderen wordt uiteraard ook gedacht. Mochten zij andere wensen hebben dan het buffet of barbecue, dan kunnen zij kiezen uit onze verschillende kindermenu’s.

In het weekend bieden wij een onbeperkt luxe buffet aan voor maar €19,75,- per persoon. Naast het luxe buffet bieden wij nog vele andere buffetten aan. Zoals:

 

Kortom, gevarieerd uit eten in Drachten kan bij Restaurant Old Dutch in Westerveen.

Reserveren

Het restaurant is van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen? Dat kunt u bij ons reserveren via het reserveer formulier. U krijgt binnen 24 uur reactie. U kunt ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38.

 

 

Aanbevolen