VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Heerenveen

Uit eten in Heerenveen met een kip pesto salade van het koude buffetEen hapje eten in de buurt van Heerenveen? Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een hele groep? Bezoek dan eens ons restaurant Old-Dutch in Zwaagwesteinde. Vanuit Heerenveen is dat slechts 40 minuten met de auto. En of je nou wilt komen barbecueën, uitgebreid wilt dineren of wilt proeven van de Italinaasne keuken, u vindt het bij ons allemaal onder één dak.

Proef van onze zeer uitgebreide keuken

Zoals we al beschreven, kunt u bij ons heel gevarieerd uit eten niet ver van Heerenveen. We hadden het al over de BBQ. Want dat kan het hele jaar door. Zelfs al regent het buiten of zijn de temperaturen gedaald tot onder het vriespunt. Maak dan gebruik van onze indoor barbecue. Ideaal!

In het weekend hebben we een onbeperkt luxe buffet. Hier kunt u door middel van ‘Live Cooking’ proeven van de beste vlees- en visgerechten rechtstreeks van de bakplaat of gril. Onbeperkt eten voor maar €19,75 per persoon.

Of kies voor een van de volgende buffetten:

Uit eten met kinderen nabij Heerenveen

Komt u met uw kinderen bij ons eten? Gezellig! Indien mogelijk kunnen ze natuurlijk ook altijd aanschuiven bij het buffet of barbecue. Maar mochten uw kids liever toch wat anders willen eten, dan hebben we het speciale kindermenu.

Reserveren

U hoeft niet te reserveren. Maar het is wel fijn om te weten dat we een mooie plek in ons restaurant voor u vrijhouden. Reserveer uw tafel hier online en we komen er binnen 24 uur op terug. U kunt ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38.

Aanbevolen