VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Kollum

uit eten kollum met bbqEven lekker uit eten in de buurt van Dokkum? Samen, met het hele gezin of met een hele groep? Schuif dan bij aan bij ons in De Westereen (of Zwaagwesteinde). Vanuit Kollum is dat slechts een kwartiertje met de auto.

Bij ons kunt u op diverse manieren uit eten. Van oer-Hollandse stamppot, de Italiaanse keuken, wokken tot barbecue. Het mooie aan de barbecue is dat het altijd kan. Ook al stortregent het of zijn de temperaturen tot (ver) onder het vriespunt gedaald. Dan verhuizen we de BBQ gewoon naar binnen. U vindt het allemaal bij ons onder 1 naam, onder 1 dak.

Heel gevarieerd uit eten nabij Kollum

We gaven het net al indirect aan, bij ons kunt u heel gevarieerd uit eten. En dat op bijna letterlijk steenworp afstand van Kollum! We noemden de (indoor) barbecue al. Maar u kunt ook kiezen voor de Italiaanse keuken. Of ga voor die oer-Hollandse stamppot. Lekker voor in de wintermaanden.

Elk weekend is het extra feest bij ons. Dan hebben we een onbeperkt luxe buffet. Met dit buffet kunt u door middel van ‘Live Cooking’ proeven van de beste vlees- en visgrechten, rechtstreeks van de bakplaat of gril. Onbeperkt eten voor slechts €19,75 per persoon.

Of kies voor een van de volgende buffetten:

 

Uit eten met de kinderen?

Natuurlijk hebben we ook aan de kleinsten onder ons gedacht. Zij kunnen uiteraard altijd bij u aan tafel schuiven in het restaurant. Maar mochten uw kinderen toch liever iets anders willen nuttigen, dan hebben we een speciaal kindermenu’s. Denk aan heerlijke frietjes, frikandellen of poffertjes. Naast lekker smullen, kunnen uw kinderen ook bij ons spelen met speelgoed, tekenen aan de tekentafel en/of een kinderfilm kijken.

Reserveren

Ons restaurant is van donderdag tot en met zondag geopend vanaf 16:00 uur. Reserveren mag altijd, maar hoeft niet. Voordeel van reserveren is natuurlijk wel dat u verzekerd bent van een mooi plekje in het restaurant. Zeker wanneer u met een groep komt. Geef u reservering online aan ons door of via de telefoon op (0511) 44 26 38.

Aanbevolen