VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten Zwaagwesteinde

Uit eten ZwaagwesteindeEven lekker uit eten Zwaagwesteinde? Samen, met het hele gezin of met een hele groep? Schuif dan aan in ons restaurant Old Dutch in Zwaagwesteinde (Fries: De Westereen). Bij ons kunt u op diverse manieren uit eten. Van oer-Hollandse stamppot, de Italiaanse keuken, wokken tot barbecue. Het mooie aan de barbecue is dat het altijd kan. Ook al stortregent het of zijn de temperaturen tot (ver) onder het vriespunt gedaald. Dan verhuizen we de BBQ gewoon naar binnen. U vindt het allemaal bij ons onder 1 naam, onder 1 dak.

Gevarieerd uit eten in Zwaagwesteinde

Hierboven zeiden w het al min of meer: bij ons in Zwaagwesteinde heeft u talloze mogelijkheden om uit eten te gaan. We noemden al de indoor of outdoor barbecue. In het weekend bieden wij een onbeperkt luxe buffet aan voor maar €19,75,- per persoon. Geniet met uw gezelschap van een zeer uitgebreid en luxe buffet!

Of kies voor een van de volgende buffetten:

Met kinderen uit eten?

Komt u met uw kinderen bij ons eten? Gezellig! Indien mogelijk kunnen ze natuurlijk ook altijd aanschuiven bij het buffet of barbecue. Maar mochten uw kids liever toch wat anders willen eten, dan hebben we het speciale kindermenu. Denk aan frietjes, frikandellen of van die heerlijke kipnuggets. Behalve lekker eten kunnen de kinderen ook bij ons spelen met speelgoed, tekenen op een tekentafel en kinderfilms kijken.

Reserveren

Reserveren mag altijd, maar hoeft niet. Het voordeel van reserveren is natuurlijk wel dat u zeker bent van een mooi plekje in ons restaurant. Reserveer uw tafel hier online en we komen er binnen 24 uur op terug. U kunt ook telefonisch reserveren via (0511) 44 26 38.

Aanbevolen