VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Bergum

Uit eten BergumEven lekker uit eten in de buurt van Bergum? Romantisch met z’n tweeën, met het hele gezin of de hele familie? Schuif dan aan in ons restaurant Old Dutch in Zwaagwesteinde (Fries: De Westereen). Vanaf Bergum is het slechts een kwartiertje met de auto.

In ons restaurant kunt u op diverse manieren uit eten. Van de oer-Hollandse stamppot, de Italiaanse keuken tot gezellig barbecueën. Het mooie van de barbecue is dat het altijd kan. Ook al komt de regen met bakken uit de hemel. Dan verhuizen we de BBQ gewoon naar binnen. U vindt het allemaal bij ons onder 1 naam, onder 1 dak.

Ontdek onze diverse menukaart

In Restaurant Old Dutch is er voor ieder wat wils. We noemden al de (indoor) barbecue. Toch meer zin in een à la carte menu? Ook dat is bij ons mogelijk!

Of kies voor een van de volgende buffetten:

 

Onbeperkt uit eten nabij Bergum voor nog geen 20 euro

Elk weekend kunt u gezellig met zijn tweetjes of met een grotere groep onbeperkt genieten van ons gevarieerde buffet. Onze koks bereiden voor u de beste vlees- en visgerechten, door middel van Live Cooking. Eigenlijk letterlijk een kijkje in de keuken van Old Dutch!

Uit eten met de kinderen?

Kinderen mee? Aan uw kinderen wordt uiteraard ook gedacht. Mochten zij andere wensen hebben dan het buffet of barbecue, dan kunnen zij kiezen uit onze verschillende kindermenu’s. Denk aan heerlijke frietjes met mayo, kipnuggets of poffertjes. Onder het eten door kunnen uw kinderen zich ook vermaken met speelgoed, tekenen aan tekentafel of een kinderfilm.

Reserveren

Wilt u komen eten? Gezellig! Reserveren mag, maar hoeft niet. Wilt u toch echt het zekere van het onzekere nemen? Geef dan uw reservering online aan ons door. Natuurlijk mag u ons ook altijd even bellen op 0511 44 26 38

Aanbevolen