VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Keuze uit 31 thema's voor uw feest Incl. hapje en drankje Uurtje met auto vanaf Emmeloord

Groepsuitje Emmeloord

Met uw vrienden of familie een even er gezellig tussenuit in de regio van Emmeloord? Dan stellen we u graag voor aan de verschillende thema’s en spelshows om uw groepsuitje mee aan te kleden. Dat kan met een een spannende spelshow in ons partycentrum, zoals het populaire Wie is de Mol. Of ga met de heleg groep het dorp (Zwaagwesteinde) in voor een GPS tocht.

U vindt ons dus in Zwaagwesteinde. Via de A6 en A7 bent u binnen een uurtje bij ons ons.

Paintball meets handboogschieten

Kies uit 31 groepsuitjes nabij Emmeloord

We hadden het al even over Wie is de Mol. Maar we hebben nog 30 andere, gevarieerde thema’s waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld terug in de tijd met de 80’s and 90’s party. Muziek van toen en wellicht ook artiesten van toen. Of kruip in de huid van een sluipschutter met Archery Tag. Een kruising tussen trefbal en paintball.

Populaire uitjes:

Bekijk hier alle groepsuitjes

Inclusief hapje en drankje

Van al dat feesten is een hartig hapje en drankje natuurlijk meer dan welkom. Daar zorgen we voor! Een groepsuitje boekt u dan ook in combinatie met een buffet, een barbecue (dat kan ook indoor) of het King-Size feestarrangement.

Feesten bij Old Dutch in het kort

 

Tot snel?

U heeft nu een idee van wat u bij ons allemaal kunt doen en beleven. Heeft u nog vragen? We horen (en beantwoorden) ze graag. U kunt ons bellen op 0511 44 26 38 of laat een berichtje voor ons achter. Wie weet zien we elkaar binnenkort tijdens uw uitje!

Bekijk ook eens de ervaringen van andere groepen die u voorgingen.

Aanbevolen