VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten Buitenpost

Uit eten Buitenpost met tapasUit eten in de buurt van Buitenpost? Samen, met het hele gezin, of met een hele groep? Bezoek eens ons restaurant Old-Dutch in Zwaagwesteinde. Vanuit Buitenpost is het slechts een kwartier met de auto. En met de trein bent u er zelfs nog sneller. Of u nou wilt komen barbecueën (ook indoor mogelijk), uitgebreid wilt dineren of wilt proeven van de Italiaanse keuken, u vindt het bij ons allemaal onder één dak.

Gevarieerd uit eten nabij Buitenpost

Bij Restaurant Old Dutch hebben we voor ieder wat wils. Variërend van verschillende soorten stamppot gerechten tot een Italiaans buffet. In het weekend hebben we een onbeperkt luxe buffet voor slechts 19,75 per persoon. Door middel van ‘Live Cooking’ kunt u proeven van de beste vlees- en visgerechten rechtstreeks van de bakplaat of gril.

Of kies voor een van de volgende manieren om buiten de deur te eten:

 

Met de kinderen uit eten?

Neemt u uw kinderen mee? Voor de kinderen zijn er de speciale kindermenu’s. Die variëren van poffertjes met poedersuiker tot frietjes met kipnuggets. Tijdens uw bezoek aan ons restaurant is er genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen in de speelruimte met speelgoed, een tekentafel en een TV met kinderfilms.

Reserveren

Het restaurant is van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend. Reserveren is niet noodzakelijk. Wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen? Dat kunt u bij ons reserveren via het reserveer formulier. U krijgt binnen 24 uur reactie. Telefonisch reserveren kan via (0511) 44 26 38.

Aanbevolen