VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Uit eten in de buurt van Leeuwarden

Uit eten in Leeuwarden met diverse buffettenOp zoek naar een restaurant in de buurt van Leeuwarden? Restaurant Old Dutch in Westerveen (25 minuten autorijden van Leeuwarden) is hét buffetrestaurant van Friesland. Hier kunt u heerlijk genieten van een zeer uitgebreid buffet met uw familie, vriendengroep of met z’n tweeën. Naast het buffetrestaurant biedt Restaurant Old Dutch nog vele andere mogelijkheden: van het afhalen van menu’s tot à la carte dineren. 

Gevarieerd uit eten in Leeuwarden e.o.

In het weekend bieden wij een onbeperkt luxe buffet aan voor maar €19,75,- per persoon. Geniet met uw gezelschap van een zeer uitgebreid en luxe buffet!

Voorbeelden van andere buffetten die wij aanbieden zijn:

 

Neemt u uw kinderen mee? Voor de kinderen zijn er de speciale kindermenu’s. Die variëren van poffertjes met poedersuiker tot frietjes met kipnuggets. Tijdens uw bezoek aan Restaurant Old Dutch is er genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen in de speelruimte met speelgoed, een tekentafel en een TV met kinderfilms.

Behalve uitgebreid genieten van de buffetten kunt u ook bij Restaurant Old Dutch genieten van onze à la carte menukaart, tafelgrillen en barbecues. Weer of geen weer, dankzij onze indoor barbecues kunt u altijd barbecuen.  De tafelgrill zou je de moderne variant van gourmetten kunnen noemen, maar dan veel smaakvoller en de geur van heerlijk gekruid vlees in plaats van brandpasta.

Kortom, gevarieerd uit eten in Leeuwarden kan bij Restaurant Old Dutch in Westerveen.

Reserveren

Het restaurant is van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend. Direct een tafel reserveren? Dat kan via het reserveer formulier. U krijgt binnen 24 uur reactie van ons. Naast het reserveren via het formulier kun u ook telefonisch reserveren via het telefoonnummer (0511) 44 26 38.

Aanbevolen