VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Gezellige bedrijfsfeesten en groepsuitjes Centraal gelegen en goed bereikbaar Zeer uitgebreide keuken

Personeelsuitje Groningen

Even geen vergaderingen, even geen deadlines of de vele e-mails die u dagelijks binnenkrijgt. Het is tijd voor een personeelsuitje! Wij van Old Dutch slaan de deuren graag voor u en uw team open. U vindt ons in de Westereen, ongeveer een klein uurtje rijden vanaf Groningen. Of u nu gewoon gezellig een hapje wilt eten, een themafeest wilt houden of een spelshow met uw team. Wij staan klaar met open deuren voor het leukste personeelsuitje in de buurt van Groningen!

Uw personeelsfeest nabij Groningen in een unieke setting

Maak van uw personeelsfeest bij ons in de Westereen een echte belevenis.

Ga bijvoorbeeld voor een après–ski party. Zing samen met uw collega’s mee met Nederlandse en Duitse hitknallers, drink uit een grote bierpul tussen de look-a-like bierpullen of in een heuse skihut.

Of ga samen met uw team het avontuur aan in de bajes. Het bijzondere aan dit arrangement is dat uw personeelsuitje (of detentie) begint met een sms/mail met informatie met instructies. Zo leeft het hele uitje al ruim van te voren op de werkvloer!

Natuurlijk kunt u ook uw allerfoutste kleding uit de kast trekken en losgaan op muziek van Vengaboys, The Village People of Gerard Joling. Hoe fouter hoe beter tijdens het Faute Party Themafeest!

Het is een kleine greep uit wat er allemaal te doen en te beleven valt voor uw team in ons partycentrum! Oftewel het ultieme personeelsuitje vlakbij Groningen.

gezelligheid op een Personeelsuitje Groningen Old Dutch discovloer Personeelsuitje Groningen Old Dutch themafeestje en Personeelsuitje Groningen Old Dutch gezelligheid op een Personeelsuitje Groningen Old Dutch 2

Daag uw team uit met onze spelshows

Houdt uw team echt van een uitdaging en van wedstrijden? Kijk dan tussen onze vele spelshows! We noemen een ‘Wie is de Mol‘ en ‘Ik hou van Holland‘. Of kijk wie er beter is, de jongens of de meisjes!

Uw personeelsfeestje bij Old Dutch in het kort

Tot ziens in de Westereen

Meer informatie? Neem dan gewoon eens contact met ons op. En hopenlijk tot binnenkort in de Westereen!

Aanbevolen