VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Buffetrestaurant elk weekend open Feestje vieren? Reserveer je eigen zaalruimte bij ons! Thuis een buffet nodig? Bel ons!

Warm buffet

Onderdeel van het warm & koud buffet

Benieuwd wat u van een warm buffet kunt verwachten bij Restaurant Old Dutch? Een warm buffet wordt vaak geserveerd in combinatie met een koud buffet. Alle gerechten worden in onze eigen keuken gemaakt, met de beste ingrediënten. Restaurant Old Dutch is hét buffetrestaurant in Friesland voor families, groepen of gewoon gezellig met z’n tweeën.

Warm buffet bij Restaurant Old Dutch

Bij Restaurant Old Dutch krijgt u een zeer luxe buffet voorgeschoteld. Wij bieden drie verschillende soorten warm- en koude buffetten aan:

 

Warm & Koud buffet de Westereen

Dit buffet wordt gepresenteerd op een mooi opgemaakte buffettafel, in de zaalruimte die met u besproken is. Het menu bestaat uit voorgerechten, koude- en warme gerechten. Het warme buffet van ‘buffet de Westereen’ bestaat uit onderstaande gerechten:


Prijs €19,75 p.p. 
Bekijk het gehele menu van buffet de Westereen.

Warm & koud buffet “Levensgenieter”

Dit menu is bij uitstek geschikt voor de echte levensgenieter. Dit menu is samengesteld uit de beste gerechten en daarom een echte aanrader. Het menu bestaat uit voorgerechten, koude- en warme gerechten. Het warme buffet van buffet “Levensgenieter” bestaat uit onderstaande gerechten:


Prijs €24,75 p.p.
 Bekijk het gehele menu van buffet “Levensgenieter”.

Buffet Old Dutch

Buffet Old Dutch is het meest uitgebreide buffetmenu van Restaurant Old Dutch. Het is mogelijk om dit menu voor u en uw gezelschap in een eigen zaalruimte te reserveren. Het menu bestaat uit voorgerechten, koude- en warme gerechten. Het warme buffet van ‘buffet Old Dutch’ bestaat uit onderstaande gerechten:


Prijs €29,75 p.p. 
Bekijk het gehele menu van Buffet Old Dutch.

Restaurant Old Dutch

Restaurant Old Dutch is gevestigd in Zwaagwesteinde. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en centraal gelegen. De buffetten kunnen eventueel worden aangepast naar uw wensen, ook kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën. Naast de warme buffetten, hebben we nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld tafelgrillen, Hollands Wokken, á la carte dineren, afhaalmenu’s of smulbuffet.

Reserveren?

Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Neem voor vragen, een vrijblijvende offerte of reserveringen contact op via info@old-dutch.com, 0511-442638 of via het contactformulier op de website.

Aanbevolen