VRAGEN? BEL 0511 44 26 38
Keuze uit 31 thema's voor uw feest Incl. hapje en drankje Uurtje met auto vanaf Assen

Groepsuitje Assen

Binnenkort een groepsuitje in Assen of in de omgeving? Dan stellen we u graag voor aan de verschillende manieren – in de vorm van thema’s – om uw groepsuitje mee vorm te geven. Dat kan met een spel in ons partycentrum, zoals het populaire Wie is de Mol. Maar ook kunnen jullie in het dorp (Zwaagwesteinde) een spel als Murder Inc spelen, waarbij je op zoek gaat naar fictieve criminele activiteiten.

Toegegeven, we zijn inderdaad niet gevestigd in Assen, maar in Zwaagwesteinde. Dat is hooguit een uurtje met de auto vanaf Assen.

Boogschieten als groepsuitje nabij Assen

Kies uit 31 groepsuitjes nabij Assen

We noemden al Wie is de Mol als voorbeeld. Maar we hebben nog veel meer thema’s of spelshows waar u uit kunt kiezen voor uw groepsuitje. Neem bijvoorbeeld een gokje in ons casino. Of ga voor de tegenhanger van de High Tea: de Old Dutch High Beer.

Populaire uitjes:

 
Bekijk hier alle groepsuitjes

Boek met hapje en drankje

Van al dat feesten krijgt u natuurlijk wel zin in een hapje en drankje. Een groepsuitje boekt u dan ook altijd in combinatie met een buffet, een barbecue (ook indoor) of het King-Size feestarrangement. Zo heeft u aan het eind van de dag een volle maag en een hoofd vol prachtige herinneringen, die niemand u weer afpakt!

Feesten bij Old Dutch in het kort

 

Tot binnenkort?

U heeft nu een beeld gekregen wat u allemaal kunt doen en beleven bij ons. Benieuwd hoe anderen hun uitje bij ons hebben ervaren? We hebben een greep uit alle ervaringen voor u verzameld.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. We zijn te bereiken op 0511 44 26 38 of laat een berichtje voor ons achter. Wie weet zien we elkaar binnenkort tijdens uw uitje!

Aanbevolen